SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyoruz.

tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyoruz.
Bu haber 08 Nisan 2023 - 11:18 'de eklendi ve 68 views kez görüntülendi.
Amasya Dost Eli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ethem Güdek
Evet bir Ramazan ayının daha yarısını bitirdik Allah’ ın izni ile Sona doğru yavaş yavaş gidiyoruz dedi.
Güdek Ramazan Bayramına çocuk sevinçlerinin karışmasına günler kaldı. Ama bizim içimizde bir üzüntü, bir keder var. Son yaşanan doğal afetler başta deprem olmak üzere öyle bir çöktü ki yüreğimize kalkmak bilmiyor. Yaraları hâlâ sarmaya devam ediyoruz. Ve elimizden geldiğince de devam edeceğiz. Tabi bayram gelirken bizler duracak miyiz? Tabi ki hayır! Amasya Dost Eli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak; gerek yönetim ekibimiz ve gerekse gönüllü üyelerimiz ile günlerdir yürüttüğümüz hummalı bir çalışma neticesinde, şükürler olsun ki yine yüzlere tebessüm olmaya, yine kalplerde bir sevinç çığlıkları olmaya geliyoruz. Bayramın sevinç ve mutluluğundan çocuklarımızın mahrum kalmaması için. Durumu olmayan ailelerimizin 200 çocuğuna bayramlık kıyafetlerimizi hazırladık. Kıyafetler minik bedenlerle kavuşacağı günü bekliyor. Nasip kısmet olursa bu elbiselerimizi Arefe gününden bir gün önce çocuklarımıza dağıtacağız. Bayram gelmeden bayramın tadını inşaAllah vereceğiz.
Yine her zaman söylediğimiz gibi, biz bu hazırlıkları yaparken bağışçı ve destekçilerimizin emeği çok büyük. Allah hepsinden razı olsun inşaAllah. Bizler Amasya Dost Eli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak dün olduğu gibi, bugün olduğu gibi ve kısmetse yarın da olacağı gibi hizmetlerimize devam edeceğiz. Şimdiden tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyoruz. Allah hayırlara vesile olmasını nasip etsin dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA